Køb eller lej en container som passer til dig

by Administrator 20. september 2011 16:36

 

Har du brug for enten at købe eller leje en container, så er der adskillige gode tilbud at hente fra diverse danske containerforretninger og vognmandsvirksomheder. Eftersom at det er de færreste danskere, som har brug for containere på en permanent basis, så vil du i de fleste tilfælde være bedst stillet med blot at leje din container.

Så frem du ikke selv har kørekort til at køre med containere, så kan du hos de fleste container-udlejere også få en lastbil og en chauffør ’med i købet’. Nogle af de mest populære steder at leje containere er her hos danske vognmænd- og containervirksomheder såsom CHS Container, GCC Container og IJ Container.

Før du indgår din lejeaftale af containeren så sørg for at være på det rene med containerens forsikringsforhold: Har den en kasko-forsikring, er der selvrisiko og i givet fald hvor meget? Containere er et yderst dyrt fragtredskab, og før du indgår lejeaftale, bør du vide, om det er dig eller din udlejer, som står til at skulle betale for eventuelle uheld og skader på containeren.

Containere i forskellige modeller

Den første ting, du altid skal afklare, før du går i gang med at lede efter containere, er naturligvis, hvilken slags containere du har brug for. Containere findes i et utal af variationer med hver deres fordele og ulemper. Eksempler på diverse containermodeller er her blandt andet affaldscontainere, mandskabsrum, kontorpavilloner, modulcontainere og containere til transport på skib og lastbil. I tillæg hertil skal du også afgøre, hvor stor containeren skal være, hvad enten du har brug for en stor skibscontainer eller blot har brug for en lille minicontainer på 240-1000 liter.

Derudover skal du også overveje, hvordan containertaget bør se ud: Skal det have fast tag, rullepresenning, skydelåge eller vippelåge? Endelig så kan du også afgøre, om containeren skal have en kran; gummitætning; sidehængslede låse; korn- og kartoffelrem; tophængslet bagsmæk; læsseramper eller containerbukker. Mulighederne er som sagt næsten utallige indenfor containere, og det vigtige er, at du finder en model, som passer til dig.

Forskellige måder at anvende en container på

Containere kan med fordel anvendes af såvel private husstande som til professionel og industriel brug. Klassisk brug af containere omfatter her blandet andet afhentning af affald og genbrug; transport af jern og metal; samt transport af flis, sten, grus og brænde. Derudover anvendes containere selvfølgelig også ofte i forbindelse med langbrugsmæssig transport af grøntsager og dyr såsom korn, roer, gulerødder, kartofler, køer, grise og kyllinger.

Som artiklen her har beskrevet, så findes der et utal af containermodeller. Udfordringen bliver således ikke at finde containere, men at finde den containermodel som passer til dig. Tag lidt tid til at finde ud af hvilken slags containere du har brug for, og derefter vil det være en smal sag at sammenligne forskellige containerudlejere for at finde den billigste pris.

 

Tags:

Container

Kommentarerne er lukkede